Turkiet slog Georgien med 3-1

I Turkiets första match i Europacupen besegrade det Georgien med 3-1 och vann den första matchen i Europacupen. Det var en bra start för Turkiet.

I den första halvleken av matchen tog spelare från båda sidor mycket hårt i mål i den 25:e minuten av matchen.Mert Müldür är Turkiets högerback När bollen passerade in i straffområdet, sparkade Mert Müldür bollen i det övre hörnet av målet och sparkade framgångsrikt motståndarens mål. Efter 3 minuter gjorde Billiga Turkiet Fotbollströjor igen, men den här gången avbröts målet på grund av offside. Dessa nyheter är goda nyheter för Georgien. På bara 28 minuter gjorde Turkiet 2 mål .

Skräddarsydda Arda Güler Fotbollströjor

Därför, i den 32:a minuten, gjorde den georgiske spelaren Georges Mikautadze ett smart skott när bollen kom in i straffområdet och lyckades återställa ställningen. I slutet av första halvlek hade ställningen mellan de två lagen nått ett 1-1.

Efter en kort paus, i den 65:e minuten av andra halvlek, sparkade Skräddarsydda Arda Güler Fotbollströjor, en spelare från Spaniens toppklubb Real Madrid, ett långskott direkt i motståndarens mål, vilket gav Turkiet ledningen igen.

Under den följande tiden gjorde tränarna för båda sidor personalbyten. I den sista stopptiden gjorde Turkiet Fotbollströjor herrar avbytarspelare Kerem Aktürkoğlu framgångsrikt mål från en hörnspark i slutet av matchen, vilket hjälpte Turkiet att vinna hela matchen.

In-match Turkiet och Georgia tröjor kan köpas i Vintage Tröjor för att stötta ditt favoritlag.